Svenska TriVolle Mästerskapen 2015

Skriven av Daniel Corin Stig på 17 augusti, 2015

Hela 20 lag kom till Alingsås på strålande humör och deltog i Sveriges första nationella mästerskap i TriVolle någonsin!

Ett historiskt event som vi kommer att berätta om i generationer – de täta matcherna, den härliga stämningen och det strålande vädret.

Grattis till vinnarna Burbdell, silvermedaljörerna Bonnie & Clyde och bronsmedaljörerna Beachvolley…Läs mer

Swedish Beach Tour i Jönköping

Skriven av Daniel Corin Stig på 11 augusti, 2015

Svenska TriVolle var med som sidoevent under beachvolleyboll-turneringen Swedish Beach Tour i Jönköping. Daniel och Tina från föreningen visade upp sporten och värvade nya TriVollespelare, inklusive flera från den absoluta toppen i Beachvolley-Sverige. Vi ordnade också miniturnering med 8 lag där Kalle och Martin tog segern och plockade med sig…Läs mer

Livat 2015

På scoutlägret ”Livat 2015″ i Lysestrand

Skriven av Daniel Corin Stig på 14 juli, 2015

I slutet av juni hade vi nöjet att få breda ut våra TriVolle-set på scoutlägret ”Livat 2015″ där nära 4000 scouter (!) hade samlats! Vi ställde upp TriVolle-vanen mitt på huvudtorget och blev snabbt en populär spontanaktivitet bland både scouter och ledare.

Vi stannade en extra dag under den bohuslänska solen eftersom vanen vägrade starta. Efter…Läs mer

Slottsskogen 16 juni

Kväll i Slottsskogen

Skriven av Daniel Corin Stig på 19 juni, 2015

Slottsskogen 16 juni

En TriVollespelare hade flera klasskamrater som var intresserade att prova på att spela, så hon hörde av sig till oss för ett gemensamt arrangemang i Slottsskogen i Göteborg. Sådant tackar vi gärna ja till!

Solen sken och det var gott väder…Läs mer

TriVolle i Helsingborg

På beachhandboll i Helsingborg

Skriven av Admin på 5 juni, 2015

Vi var nere i Helsingborg förra helgen på världens största beachhandbollsturnering och visade hur man spelar TriVolle. Näten fylldes snabbt med spelare och det hände att handbollsspelarna var nära att missa sina handbollsmatcher för de var så inne i spelet.

På lördagkvällen tog vi TriVollan (TriVolle-vanen) ner till Lund och spelade utanför domkyrkan och inne på…Läs mer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bilder från Kristi Himmelsfärd i GBG

Skriven av Admin på 15 maj, 2015

En underbart engagemang och många intensiva matcher blev det när 15-20 nya och gamla TriVollespelare samlades i Slottsskogen på Kristi Himmelsfärdsdagen. Vi inledde med sedvanlig brunch vid den franska TriVolle-vanen ”Vollan” och fortsatte med härligt spel i parken på sand och på gräs. De som satt runtom oss kommer minnas…Läs mer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TriVolle i Rålis

Skriven av Admin på 13 maj, 2015

Det blev riktigt bra spel i Rålambshovsparken i Stockholm i helgen! Många var nyfikna och självklart bjöd vi in dem att spela med oss.

Spela TriVolle  i regn - men räkna med en del vurpor!

När regnet öser ner..

Skriven av Admin på 8 maj, 2015

Vägrar regnet att ge upp utanför fönstret? Kanske har du plöjt igenom alla spännande serier på Netflix eller så känns soffan för bekväm för din aktiva livsstil. Här är ett hett tips som får dig att glömma tid, rum och väder:

Spela TriVolle!

Det hala gräset blir en extra krydda, så räkna med en del vurpor!